Twee nieuwe bestuursleden

Rolf en Pieterdinsdag 19 januari 2016

Wij stellen twee nieuwe bestuursleden aan u voor:

Mijn naam is Pieter Kralt. Dit jaar ben ik 41 geworden, ik ben getrouwd en samen hebben we 5 kinderen thuis wonen.
Ik ben werkzaam als directeur in het basisonderwijs op een basisschool in Assen (Dr)  en in Leens (Gr). Na jaren voor de klas te hebben gestaan ben ik directeur geworden. Eerst met lesgevende taken, maar dat hield op toen ik er een 2e basisschool bij kreeg. Het boeiende aan het onderwijs vind ik dat ik in mijn functie nu mag zorgen voor alle kinderen en het personeel, de grote lijnen, kwaliteitszorg en de voorwaardelijke sfeer. Het is een enerverende en dynamische baan, want onderwijs is echt elke dag anders en iedereen heeft er verstand van.
Dat zelfde zal ook gelden voor de dagelijkse politiek. Na jaren als geïnteresseerd lid meegeleefd te hebben, wil ik mij graag beschikbaar stellen voor het bestuur om op de achtergrond daaraan mee te werken. Niet dagelijks, maar ondersteunend voor een kwalitatief sterke ChristenUnie in Drenthe.

***

Mijn naam is Rolf Sloots, ik ben 44 jaar, getrouwd en vader van 3 tieners. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de gemeente Emmen als manager Ontwikkeling, Beleid en Directiestaf. Een boeiende baan dichtbij het bestuur. Daarnaast ben ik actief binnen de Vrije Baptistengemeente Emmen, een jonge snelgroeiende evangelische gemeente en ben ik secretaris van MissieNederland. Politiek is mij bijna letterlijk met de paplepel ingegoten. Mijn vader was politiek niet actief, maar volgde het politieke nieuws altijd op de voet. Zelf ben ik vanaf mijn studietijd actief binnen eerst de RPF en later de ChristenUnie. Op dit moment zit ik namens de ChristenUnie in de commissie Besturen & Organiseren van Waterschap Vechtstromen. Gezien mijn functie vind ik dat ik niet politiek actief kan zijn in de gemeente Emmen. Ik wil mij graag beschikbaar stellen voor de ChristenUnie in Drenthe om binnen het bestuur mijn steentje bij te dragen.

Labels
Drenthe

« Terug

Archief > 2016 > januari

Geen berichten gevonden