Arie Piet nieuw steunfractielid

Arie Piet 2014 - 624zaterdag 12 december 2015

Sinds enkele maanden is de fractie versterkt met de komst van Arie Piet uit Een West. We zijn heel blij met deze versterking!

Arie stelt zich voor:

Mijn naam in Arie Piet, ik ben getrouwd met Irma en we hebben 3 leuke kinderen (Maria, Tabitha en Pieter). Ik werk met veel plezier bij de provincie Friesland en woon in Een West (op de grens van Friesland en Drenthe, maar net aan de Drentse kant).

 Het geloof in God is voor mij erg belangrijk en vanuit dat geloof wil ik God dienen en ook verantwoordelijkheid dragen in de samenleving. Ik geloof dat we van ons geloof mogen getuigen en dat met anderen delen. Irma en ik hebben dat ook ruim 20 jaar geleden gedurende 2 jaar mogen doen in Ivoorkust (west Afrika). Dat was een onvergetelijke ervaring. Naast mijn werk ben ik ook altijd geïnteresseerd geweest in de politiek. Sinds mijn 18e jaar ben ik lid geweest; eerst van de RPF en na de fusie van de ChristenUnie. Mijn politieke betrokkenheid heeft zich ook vertaald in het bijna 8 jaar gemeenteraadslid zijn in de gemeente Tholen. Alhoewel we daar steeds in de oppositie zaten, hebben we toch veel kunnen bereiken en kijk ik met dankbaarheid terug op die periode. Aan mijn gemeenteraadslidmaatschap kwam een einde toen wij voor mijn werk bij Philips naar het noorden zijn verhuisd. In de afgelopen jaren ben ik naast mijn werk actief geweest in het schoolbestuur van een scholengemeenschap en in de kerkenraad. Afgelopen zomer kwam er na het aflopen van mijn kerkenraadswerk weer tijd vrij en heb ik er voor gekozen weer (op de achtergrond) actief te worden binnen de ChristenUnie. Graag zet ik mijn ervaring en kennis in (die ik in ruime mate opdoe in mijn werk bij de provincie Fryslân) voor de provincie Drenthe. Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen -via het statenwerk van de ChristenUnie- aan de Drentse samenleving.)

Labels
Drenthe
Fractie

« Terug

Archief > 2015 > december

Geen berichten gevonden