Tjisse Stelpstra beoogd lijstrekker ChristenUnie provinciale verkiezingen Drenthe

Tjisse Stelpstra ChristenUnie Drenthevrijdag 05 september 2014

We zijn verheugd te kunnen melden dat Tjisse Stelpstra door het provinciale bestuur van de ChristenUnie in Drenthe is aangewezen als beoogd lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen op 18 maart 2015. Tjisse heeft de afgelopen vier jaar samen met de ChristenUnie fractie in de Provinciale Staten het geluid van de ChristenUnie op een overtuigende en aansprekende manier laten klinken in Drenthe.

Door steeds een proactieve wijze van politiek te voeren laat Tjisse zien dat je als kleine christelijke politieke fractie een positieve en opbouwende inbreng kunt leveren.  Het motto “gewoon werk voor gewone Drenten” maakt zichtbaar, dat iedereen in Drenthe ertoe doet en dat elk mens in onze provincie ook echt mee mag doen. Hierdoor krijgt samenleven praktisch en concreet inhoud.  

“ Ik zie uit naar een volgende periode waarin we na de verkiezingen hopelijk zetelwinst hebben. Nu Margriet Stijkel op haar verzoek een stapje terug doet, staan er gelukkig goede opvolgers paraat. Als nieuwe fractie kunnen we in de moeilijke tijd die onze samenleving doormaakt van betekenis zijn in het provinciaal bestuur. Ook dan zal de ChristenUnie pal staan voor recht en gerechtigheid voor alle inwoners van Drenthe”, aldus Tjisse Stelpstra.

In het dagelijks leven is Tjisse Stelpstra college van bestuur van een scholengroep voor voortgezet en middelbaar onderwijs in Noord-Nederland.

Op de lijst van kandidaten staan op een beoogde tweede plaats Bernadette van den Berg en op een derde plaats Bernadette van den Berg Alex Langius, beide uit Assen. Er is op 23 oktober a.s. een ledenvergadering uitgeschreven, waar de leden zich kunnen uitspreken over de definitieve kieslijst.

Voor nadere informatie of vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter van het provinciale bestuur in Drenthe, Karel Groen. E-mail: ka.groen@drenthe.christenunie.nl

Labels
Drenthe

« Terug

Archief > 2014 > september

Geen berichten gevonden