Klaver haalt hard uit naar ChristenUnie

PSdinsdag 15 januari 2008

Wat goed om in het Dagblad van het Noorden van 14 januari j.l. te lezen dat het CDA het komende jaar de ChristenUnie kritisch gaat volgen en haar zelfs van een rapportcijfer zal gaan voorzien!
De ChristenUnie laat haar oren volledig hangen naar PvdA en VVD en de fractie zou helemaal niets klaarspelen, volgens Henk Klaver.
Nu, dat vraagt om een reactie.
Tijdens elke statenvergadering voert namens het CDA Henk Klaver het woord. Opvallend is zijn positieve toon richting het college. Overwegend kan hij van harte instemmen met de voorstellen en mocht hij al vragen hebben noemt hij dit een “leermoment”.
Als dan de grootste oppositiepartij het college al zoveel complimenten geeft, wat zal dan een collegepartij daartegen inbrengen?
Ondertussen doet onze fractie haar werk als volksvertegenwoordiger. Werk ik, als nieuwkomer, mij in. Leg contacten, kijk hoe ik vanuit mijn achtergrond invulling kan geven aan de ChristenUnie Drenthe. Daarbij laat ik mij niet leiden door de andere in de Staten zittende partijen maar vaar mijn eigen CU koers! Met andere woorden ik zoek naar stenen om mee te bouwen en niet om mee te gooien.

Margriet Stijkel

Labels
Drenthe

« Terug

Archief > 2008 > januari

Geen berichten gevonden